Mail en win Superbike-kaarten

Wij hebben GRATIS Superbike-kaarten te vergeven. Tien maal twee plus nog eens twee kaarten voor de hoofdtribune om precies te zijn!

Max Biaggi, Carlos Checa, Johnny Rea en alle andere kanonnen stoppen nog kort op Imola om dan richting Assen te trekken. Op vrijdag 20 april zijn er op het TT Circuit vrije trainingen en kwalificaties Op zaterdag 21 april vindt de spectaculaire Superpole plaats en wordt de Superstock 600-race verreden. Zondag 22 april staan er liefst zes races op het programma. Hoeveel redenen wil je hebben om te moeten gaan? Oke nog eentje. Wij hebben GRATIS Superbike-kaarten te vergeven. Tien maal twee weggeven plus nog eens twee kaarten voor de hoofdtribune. En daar hoef je zoals gebruikelijk bijna niets voor te doen. Het onderstaande formulier invullen volstaat. Wij doen de rest! Gratis Superbikes kijken, wie wil dat nou niet?

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws