Highway Hawk komt met ‘copper finish’

Speciaal voor Harley-Davidson.

Sinds 1971 is Highway Hawk op de markt met een accessoirelijn voor Harley-Davidsons uit de jaren ’40, 50 en ’60. In de afgelopen ruim 40 jaar is er natuurlijk veel veranderd in motorland maar  daarbij is de productie van accessoires voor Harley-Davidson nooit uit het oog verloren.

In de nieuwe Highway Hawk-catalogus vind je dan ook een zeer gevarieerd aanbod van accessoires die specifiek voor Harley geproduceerd zijn. Nieuw is de accessoirelijn ‘copper finish’ . Dit is een uitgebreid pakket accessoires zoals sissybars, valbeugels, sturen, risers, verlichting, schakelsets, handvatten, bagagesystemen, zadeltassen, spiegels en nog veel meer.

Surf naar www.highwayhawk.com voor alle informatie.

Dit artikel is geplaatst in: Geen categorie, Nieuws