Test ‘m zelf!

Het blijft niet bij een lange proefrit alleen…

Lezer van MOTOR Magazine opgelet: jij maakt exclusief kans om kennis te maken met de nieuwe BMW-motorscooters! Je vertrekt vanaf een lokale dealer maak je een lange proefrit op de C600 Sport- en C650GT-scooters. De kennismaking met de nieuwe scooters duurt twee à drie uur, geen rondje om de kerk dus. Onderweg kan er ook gewisseld worden van model. Bij terugkomst is er ruimte voor vragen, kortom, je mag voor even undercover als motorjournalist. Na afloop kun je je, bijgestaan door het duo ‘hapje & drankje’, ontfermen over een heuse ‘goodie bag’. Navraag bij collega’s van de Linda en Marie Claire leert ons dat het hier gaat om een tas vol leuke spulletjes.

Kortom, een dag die je niet mag missen. Wanneer zegt u? Woensdag 29 augustus. Inschrijven kan via: www.motor-magazine.nl/bmw.

Dit artikel is geplaatst in: Geen categorie, Nieuws