Achttien mille korting op speedboot, sportwagen en motorfiets

Zweeds trio voor op weg en water kost nog wel 1,3 miljoen euro

Het Zweedse Grey Design ontwerpt al jaren peperdure jachten en sportauto’s. Met de Thorium wordt het werkterrein naar motoren verlegd. Het levert een leuke ‘budget’ packagedeal op van een sportwagen, motorfiets en speedboot. Niemand hoeft zich zorgen te maken over exclusiviteit; Grey Design bouwt slechts twaalf van deze begeerlijke en op ekaar afgestemde setjes.

B&O met motorgeluid
Het leukste gadget van de elektrische motorfiets is het door Bang & Olufsen ontwikkelde audiosysteem. Dat speelt niet alleen muziek af, maar ook het geluid van een verbrandingsmotor. De batterijen van de Thorium moeten goed zijn voor een actieradius van 276 kilometer. Beschik je niet over een vaarbewijs of over een autorijbewijs dan kun je de Thorium ook los kopen voor een slordige 67.000 euro.

Wagen van drie ton
De Scionne sportwagen is gebaseerd op de Lotus Elise. Het viercilinderblok levert 217 pk en 240 Nm. Het koetswerk bestaat bijna volledig uit wit carbon.In de losse verkoop doet de wagen bijna drie ton.

18 mille korting
De Avalonne speedboot maakt het trio af. De veertien meter lange boot haalt 72 km/h. Ook hier is de romp volledig vervaardigd van wit carbon. Aan boord is plaats voor vier opvarenden. Reken op een slordige zes ton voordat je de Avalonne de jouwe mag noemen. Koop je motorfiets, auto en boot in een keer, dan levert dat een korting op van achttienduizend euro op. Aardige gasten die Zweden

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.