Magnum is Victory’s nieuwste en opvallendste bagger

Bling-bling is het toverwoord bij extravagant 2015-model.

Victory trekt werkelijk alles uit de kast om de nieuwe Magnum te laten opvallen. Het spectaculaire spuitwerk en de knallende kleuren getuigen van lef bij de Amerikaanse motorbouwer. Vooral het Plasma Lime trekt direct ieders volledige aandacht.

Ape-hanger
Het knalgroen contrasteert lekker met het overdadige chroom. Het 21” voorwiel is eerder voor de looks gekozen dan voor de rijeigenschappen. Datzelfde geldt voor het massieve en hoge ape-hanger-stuur. Victory houdt de achterkant – met ingebouwde koffers – juist zo laag mogelijk. De zadelhoogte bedraagt slechts 667 mm.

Zware jongen
Hoe de 1740 cc zware V-twin klinkt is nog afwachten, maar het 100 watt sterke stereosysteem moet lekker van zich kunnen afblazen met zijn zes luidsprekers. Het uiterlijk verraadt al dat de Magnum geen lichte jongen is. Droog weegt hij 345 kilo.

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.