Film: Hypermotard versus Rivale

Italiaanse wildebrassen in Nederlands polderlandschap. Tja!

In MOTO73 nr. 16, die vandaag in de winkels belandt én natuurlijk op de deurmat van abonnees ploft, staat een vergelijkingstest tussen de Ducati Hypermotard en MV Agusta Rivale. Twee motorfietsen die lak aan alle regels hebben en hierdoor niet geheel thuis zijn in Nederland. Dat je er tóch heel veel lol mee kunt hebben blijkt wel uit onderstaand filmpje, gefilmd door Jacco van de Kuilen die ook de fotografie voor deze dubbeltest op z’n rekening nam.

Wil je de gehele test lezen? De nieuwste MOTO73 kun je later vandaag ook gewoon hier online bestellen. 

 

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.