Avontuur weer in de prijzen

Wederom succes voor toerisme-medewerker van MOTOR Magazine.

Onlangs werd in het Haagse Hotel Carlton Ambassador de persprijs Proef Spanje 2014 uitgereikt. Kees Lucassen won met zijn artikel ‘de ronde van Murcia’, dat gepubliceerd werd in Reizen Magazine. Ook Hans Avontuur, toerisme-medewerker van MOTOR Magazine, viel in de prijzen. Zijn reisverslag ‘Siësta en Fiësta’ was goed voor de derde prijs. Het is overigens niet voor de eerste keer dat een artikel van Avontuur beloond werd. Zo won hij al zeven maal de Belgische persprijs, de Canadese Silver Goose Award, de Caribbean Travel Writers Award en de Aad Struijspersprijs voor zijn columns in het Algemeen Dagblad. Meest trots is de man uit Rijen echter op de G-Award. Deze grote internationale Spaanse persprijs won hij in 2011, te midden van grote internationale titels. Een meer dan knappe prestatie.

Binnenkort vind je overigens weer enkele mooie verhalen van Hans Avontuur in MOTOR Magazine. Voor het artikel dat in de volgende editie verschijnt, is hij in het prachtige Zuid-Afrika geweest. Verder staat hij uiteraard ook met een verhaal in onze speciale Toer Special. Meer lezen van Avontuur? Dat kan op www.avontuuropreis.nl.

 

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.