Mail en win The Crew Wild Run Edition

We mogen drie exemplaren weggeven.

Hou je ervan om het gas open te trekken, dan is The Crew Wild Run Edition een spel voor jou. Met meer dan 70 verschillende voertuigen kun je in meer dan 210 missies je rijkunsten tonen. Van New York tot Miami en van Seattle tot San Francisco, je hebt alle mogelijkheden om de VS in de hoogste versnelling te ontdekken. Het spel is er voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Als lezer van MOTOR Magazine maak je nu kans op één van de drie exemplaren. Het enige wat je hoeft te doen, is het onderstaande mail & win-formulier invullen. Meedoen kan tot en met maandag 14 december 2015.

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws, Winnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 reacties