Motoren en motoronderdelen onder de virtuele hamer

BVA Auctions, Europees marktleider in online veilingen, organiseert van 2 tot en met 9 december een openbare veiling van motoren en motoronderdelen.

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De voorraad wordt wegens verplaatsing van het magazijn in opdracht van de belanghebbende online geveild. Het aanbod van de veiling bestaat uit 837 kavels waaronder motoren, motorblokken, aanbouwdelen, uitlaten, carburateurs, wielen, tellers, etc. Een bijzonder kavel in deze veiling is de Harley Davidson HD XLCH 900 Ironhead. Klik hier om het complete veilingaanbod te bekijken.

Over BVA Auctions B.V.
BVA Auctions is, als onderdeel van de Auctio Group, Europees marktleider in online veilingen. BVA Auctions veilt mede in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks meer dan 5 miljoen online bezoekers en meer dan 1.2 miljoen geregistreerde bieders. Dankzij het ruime en voortdurend wisselende aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.

 

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.