Zelfbouwers tussenstand

Zoektocht naar zelfbouwprojecten gaat door!

Beeld: Yamaha

Begin deze week gingen we op zoek naar Neerlands zelfbouwers. Tot onze verbazing klapte onze inbox haast uit elkaar van jullie inzendingen – waarvoor dank! Gezien het grote aantal verhalen en foto’s zagen we onze kans schoon om eens een onofficiële peiling te doen. Welke merk wordt nou het vaakst gebruikt als basis? 

Van de 25 aanmeldingen (op moment van schrijven) zijn er liefst 10 van origine Honda. Op plaats 2 staat Yamaha met vijf aanmeldingen met kort daarachter vier BMW’s. Verder kregen we een tweetal Moto Guzzi’s, een Ducati, een Suzuki en ook twee Kawasaki’s. Interessant om te zien is dat er geen enkele Amerikaan bij ons bekend is gemaakt. 

Aanmelden kan nog steeds, dus heb jij een gaaf zelfbouwproject die je graag in MOTOR Magazine terug ziet? Laat het ons weten! Stuur een bericht naar redactie@motor.nl met daarin in ieder geval een foto van je creatie en een korte beschrijving van het idee achter de motorfiets.

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.