Draaimolen motorfietsjes gejat

Draaideurcrimineel wordt draaimolencrimineel en jat motoren.

Dat motorfietsen op onrechtmatige manier van eigenaar verwisselen weten we zo langzamerhand helaas wel, maar nu zijn zelfs minimotortjes op draaimolens niet meer veilig voor het dievengilde. In de provincie Limburg hebben criminelen het voorzien op de kleurrijke motorfietsjes die normaal gebroederlijk met brandweerauto’s en paardjes op een carrousel staan.

Beloning
Op een kermis in Munstergeleen verdwenen een roze en blauwe motor nadat het zeil rondom de kermisattractie kapot werd gesneden. Hetzelfde gebeurde bij pretpark De Valkenier in Valkenburg. Ook daar verdwenen twee motorfietsjes van een draaimolen na het vernielen van het afdekzeil. De veelkleurige minimotoren die uit de jaren vijftig dateren zijn gewilde koopwaar op veilingsites. Met een beetje geluk worden niet de criminelen rijk van de diefstal, maar een getuige. De Valkenier heeft een beloning van 2.500 euro uitgeloofd voor de tip die de motorfietsjes terugbrengt.

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.