Max Biaggi gewond bij Supermoto-test

Oud Superbike-coureur afgevoerd naar ziekenhuis met ernstig borst- en rugletsel.

Nee, maak je geen zorgen want naar verluidt gaat het goed met de oude Massimiliano. Maar je zou haast al direct van het ergste uitgaan bij dit soort berichten na de andere verschrikkelijke gevallen die we in de afgelopen weken hebben meegemaakt.

‘Max’ Biaggi is sinds zijn pensioen als motorcoureur teambaas van zijn eigen supermototeam. Tijdens een test voor dit team is hij hard ten val gekomen bij een eenzijdig ongeval op het Latina circuit bij Rome. Volgens getuigen leek het eerst goed te gaan met Biaggi, toen hij opstond. Toch moest hij niet veel later afgevoerd worden naar het ziekenhuis. Italiaanse media melden dat hij in ieder geval een gebroken schouder heeft opgelopen. 

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.