Win 2 VIP-kaarten voor de TT Assen!

Namens Tissot geven we twee VIP-kaarten weg voor zaterdag de 24ste.

Bof jij even! Tissot stelt twee VIP-kaarten ter beschikking waarmee jij op zaterdag 24 juni op veel plaatsen kan komen waar reguliere bezoekers niet mogen komen. Scroll rap naar beneden en laat je gegevens achter. Wie weet ben jij dan volgende week zaterdag te vinden op het TT-circuit in Assen!

Zoals je misschien wel weet is Tissot de officiële tijdwaarnemer en partner van de MotoGP; en dat al sinds 2001. Dit prestigieuze evenement reflecteert het dynamische karakter en de producten, de precisie van de uurwerken en de wens zoals die van deelnemers aan deze kampioenschappen, steeds hogere prestaties te bereiken in alles wat ze doen.
 
In 2003 werd het eerste officiële MotoGP horloge geproduceerd. Nu, in 2017, bestaat de Official MotoGPTM Collectie uit twee Tissot T-Race MotoGP™ Limited Edition horloges; een automatisch horloge waarvan slechts 2017 stuks verkrijgbaar zijn en een horloge met een quartz uurwerk met een oplage van 5000 stuks. Deze horloges zien er net zo dynamisch en robuust uit als de motoren waarvan verschillende aspecten terugkomen – van de tellers tot de armband. Hun ultieme nauwkeurigheid is het bewijs van de hoge eisen die in de loop der jaren aan timing worden gesteld als de Officieel Tijdwaarnemer van de MotoGP™.

 
Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie