Mail & Win: 10x Shoefresh

Met Shoefresh ga je fris en droog de weg op.

We maken tien mensen blij met een Shoefresh reinigingsapparaat (ter waarde van €99,-). Het apparaat haalt zweetluchtjes helmen, motorlaarzen en handschoenen. Uniek in zijn soort omdat de Shoefresh reinigt én droogt. In de eerste stap elimineert het de schimmels en bacteriën, veroorzakers van vervelende geurtjes. In stap 2 worden de helmen en motorlaarzen gedroogd. De Shoefresh is eenvoudig te gebruiken. Plaats de helem of motorlaarzen op de houders en het programma start en stopt automatisch. Binnen ene half uur zijn je motorlaarzen, helm en handschoenen weer fris en droog. Ook geschikt voor allerlei schoenen.

Ben je niet een van de gelukkig winnaars? Geen nood, Shoefresh biedt iedereen die meedoet korting aan waarmee iedere deelnemer een van hun apparaten kan bemachtigen. Meedoen is dus in principe altijd winnen. Scroll even naar beneden om je gegevens door te geven!

Meer informatie? www.shoefresh.eu

 
Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.