Tweede editie Triumphing cancer

Rijd mee en steun KWF.

Op 1 oktober 2017 vindt voor de tweede keer de motorrit Triumphing cancer plaats: een rit van 140 kilometer in het midden van Nederland. Motorrijder Patrick Buschman organiseert de rit om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Deelnemers kunnen rekenen op een ontspannen rit die via onder andere Oudewater, de Loosdrechtse Plassen en Uithoorn naar Bodegraven voert. Daar wacht een barbecue om de dag gezellig met elkaar af te sluiten. Met hun aanwezigheid steunen rijders en bijrijders de activiteiten van KWF, gericht op het bestrijden van de nummer één doodsoorzaak in Nederland.

Triumphing cancer is een initiatief van Patrick Buschman, al jaren fanatiek motorrijder. Hij vertelt: “Mijn moeder overleed bijna twee jaar geleden aan kanker. Sindsdien wil ik iets doen, mijn steentje bijdragen aan betere vooruitzichten voor kankerpatiënten. Het succes van de eerste editie van Triumphing cancer heeft mijn gevoel iets te willen doen alleen maar sterker gemaakt. Dus rijden we op 1 oktober opnieuw!”

Meerijden?
Voor € 35 neem je deel aan de rit. Of je een chopper, racer of iets wat daar tussenin zit rijdt maakt niet uit. De dag start om 13:00 uur met koffie/thee langs de A27 ter hoogte van Nieuwegein en eindigt rond 17:00 uur met een geheel verzorgde barbecue in Bodegraven. Inschrijven kan via http://triumphingcancer.nl/. Belangstellenden die niet mee kunnen rijden, kunnen doneren via https://acties.kwf.nl/triumphingcancer2017.

Voor meer informatie kun je mailen naar info@triumphingcancer.nl.

Foto: Triumphing cancer

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.