Epische huwelijksreis van Maleisië naar Engeland

Maar dan niet per vliegtuig maar op een 150cc scooter.

Een pasgetrouwd stelletje uit Maleisië wil wel heel graag weten of hun huwelijk de tand des tijds zal gaan weerstaan. Of de trouwerij heeft iets teveel afgesnoept van het budget dat ze voor hun huwelijksreis hadden weggelegd..

Enfin, Alfi en Diana vertrokken per Honda RS150R om helemaal vanuit hun thuisland naar Londen te rijden. Die reis startte in april, vlak na hun trouwen, en bracht ze door vierentwintig landen. Ze deden onder meer Thailand, Nepal, India, Pakistan, Iran, Armenië, Georgië, Turkije, Griekenland, Albanië, Kroatië, Slovenië, Italïe, Zwitserland, Duitsland en Frankrijk aan. Een flinke rit voor zo’n lichte scooter bepakt en bezakt voor twee personen. Toch ondervonden ze naar eigen zeggen geen enkel mankement onderweg.

Of de wittebroodsweken – lees zes maanden – zijn bevallen is niet helemaal bekend. Op de foto’s lachen ze in ieder geval nog. 

Foto’s: Honda, Alfi & Diana

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.