Lewis Hamilton mag nog even door

Nieuw contract met MV Agusta belooft nieuwe Hamilton-specials zoals de Dragster RR LH

Dat het de Britse Formule 1-coureur Lewis Hamilton voor de wind gaat moge duidelijk zijn. Hij staat momenteel bovenaan in het klassement en voelt slechts de hete adem van Ferrari-coureur Sebastian Vettel in zijn nek. Blijkbaar doet dat Hamilton weinig, want vandaag komt bij ons het nieuws binnen dat hij terloops nog even een nieuw contract met MV Agusta heeft getekend. 

Hamilton is een fervent motorrijder en verbouwde samen met MV Agusta al eens een Dragster RR helemaal naar zijn smaak. Hij hing er zijn artiestennaam ‘LH44’ aanen liet er 244 bouwen. Volgens MV Agusta was die serie binnen enkele uren uitverkocht. 

Binnenkort zal er een nieuw project worden onthuld waaraan Lewis Hamilton heeft meegedacht met de designafdeling in Varese. Volgende maand al zelfs. Wij zijn benieuwd wat hij nu weer heeft bedacht met de Italianen!

Foto: MV Agusta

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.