Triptip: van Hoeksche Waard naar Zeeland

Genieten bij het water kun je met deze motortrip zeker.

In editie 19 van MOTO73 maken we een toertocht van Hoeksche Waard naar Zeeland toe met een totale lengte van 193 km. Onderweg kom je onder andere dijken tegen en het Brandweermuseum van Hellevoetsluis. De toertocht eindigt in Burg-Haamstede waar je heerlijk toerist in eigen land kunt spelen. 

In de Hoekse Waard omsluit het rustige polderland een prachtig watersportgebied. Op Schouwen-Duiveland is de zee overal dichtbij. Toerend door de oude dorpen lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Wandelen door de Kwaden Hoek, de dagrecreatie aan het Grevelingenmeer gadeslaan of je mengen tussen de vakantiegangers in Renesse en Burg-Haamstede, alles is mogelijk tijdens deze Triptip. Vergeet vooral niet te stoppen op het gezellige Havenplein in Zierikzee, want alles lijkt in deze stad uit 829 even oud. 

Naast deze Triptip vind je in de MOTO73 ook altijd nog één of meerdere toerisme-verhalen. De GPS-route is voor de Garmin en TomTom op MOTOR.nl te vinden: www.motor.nl/triptip. Veel rijplezier!

Productie: Tom Boudewijns

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.