SUPERSALE BIJ MOTOPORT!

Hoge kortingen tot maar liefst 60%.

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Op vrijdag 6-, zaterdag 7- en zondag 8 oktober a.s. kun je bij alle vestigingen van MotoPort* profiteren van hoge kortingen tot maar liefst 60% op motorkleding, kledingaccessoires, schoenen en laarzen, helmen en nog veel meer. Daarnaast gaan tal van motorfietsen, waaronder demo’s tegen zeer interessante prijzen de deur uit. Dus laat deze SuperSale niet aan je voorbij gaan want OP=OP. Voor meer info www.motoport/supersale.

DE GROOTSTE EN VOORDELIGSTE COLLECTIE VAN NEDERLAND
De keuze is reuze want bij MotoPort vind je de grootste collectie motorkleding, helmen en motorfietsen van Nederland. Je kunt hier terecht voor vrijwel alle merken motor-en scooterhelmen en motorfietsen. Tal van demo-motoren met weinig kilometers zijn nu zeer voordelig geprijsd en zijn ook nog eens gunstig te financieren middels de 50/50 deals. Je kunt terecht bij 21 vestigingen in Nederland en natuurlijk ook in de webshop van www.motoport.nl.

WIN EEN HONDA CBR600R!
Tijdens de SuperSale krijg je bij een besteding van minimaal € 50,- een GRATIS Kanslot om mee te spelen met de 35 jaar MotoPort loterij! Hoofdprijs is een Honda CBR500R. Daarnaast zijn er nog zeer veel andere mooie prijzen te winnen! (motoport35jaar.nl) Dus kom langs voor VEEL VOORDEEL en speel mee met de 35 jaar MotoPort loterij… En wie weet win jij die Honda motor!

* MotoPort Goes en Veldhoven zijn zondag niet geopend

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.