Kawasaki blijft ons plagen!

We krijgen steeds meer te zien van de nieuwe Z900RS.

Daar bij Kawasaki weten ze wel hoe ze ons nieuwsgierig moeten maken! Eerst geven ze ons de ‘gewone’ Z900, waar we inmiddels behoorlijk verliefd op zijn. We hebben zelfs gehoord dat de Z900 het bij MOTO73 heeft geschopt tot de finale van de Motor van het Jaar-verkiezing! Toen kwam het gerucht dat Kawasaki met een RS (retro-sport) op de proppen kwam en nu hebben we óók nog eens onderstaande filmpjes. We moeten wel érg gericht op de pauze-knop drukken om er veel uit wijs te worden, maar we hebben er nu toch een beetje beeld bij!

Kijk en pauzeer maar mee! 

 

 

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.