Triptip: Veluwe – Liemers – Achterhoek

Een tocht vol met afwisseling waarbij je door diverse mooie gehuchten rijdt.

In editie 21 van MOTO73 rijden we een tocht van 174 kilometer, beginnend in Veenendaal en eindigend in Beltrum. Onderweg kom je onder andere kasteel Zypendaal tegen met zijn prachtige vijvers en het schitterende Van Sonsbeekpark. 

Deze tocht gaat door mooie gehuchten als De Kraats en Nergena. Hij brengt je langs Kasteel Doorwerth en zet je met het Looveer over naar De Liemers. Langzaam gaat het gebied van de kronkelende rivieren over in het coulisselandschap van de Achterhoek. Je ziet er T-boerderijen en kunt er wandelen in de Vennebulten. Aan het begin van de route kun je ook afslaan naar Planken Wambuis; een van de mooiste en meest uitgestrekte natuurgebieden van de Veluwe. Ben je meer een Micky Mouse-liefhebber? Dan kun je jouw hart ophalen in Arnhem in de Koningstraat. 

Naast deze Triptip vind je in de MOTO73 ook altijd nog één of meerdere toerisme-verhalen. De GPS-route is voor de Garmin en TomTom op MOTOR.nl te vinden: www.motor.nl/triptip. Veel rijplezier!

Productie: Tom Boudewijns

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.