Kawasaki breidt Supercharged line-up uit!

Hoe zal deze er uit komen te zien?

Kawasaki maakt ons wederom lekker met een teaser video over een Supercharged model! In november zal Kawasaki op de EICMA Motorshow een volledig nieuw Supercharged Sports Touring model introduceren. Hoe deze er uit zal zien? Dat is voor ons ook nog een vraag… 

De Supercharged Kawasaki modellen bieden een unieke sensatie qua performance. Dit nieuwe, revolutionaire model zal volgens Kawasaki naast de sensationele supercharged performance ook ongekend krachtig zijn in het lage en midden toerengebied. Deze high-tech motor zal comfort bieden en een ongekend laag verbruik hebben!

De EICMA Motorshow vind dit jaar plaats van 7 tot en met 12 november. Nog een klein maandje geduld voordat we meer informatie hebben dus.

 

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.