Catalogus Grand Canyon 2018 is uit

Catalogus Grand Canyon 2018 is de 21ste op rij.

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Catalogus Grand Canyon 2018 is de 21ste op rij

Onder het eigen label Grand Canyon brengt IGM Trading dit jaar de 21e versie van de Grand Canyon catalogus op de markt. In deze 2018 catalogus vind u onder andere het volledige programma van de eigen motorkledinglijn Grand Canyon Bikewear, de uitgebreide collectie motorlaarzen en motorsneakers van het Italiaanse Stylmartin, en alle Retro en Touring helmen van het Italiaanse Premier helmets. Daarbij levert IGM Trading uit eigen voorraad ook de volledige kledinglijn van Richa, dit wordt in een aparte catalogus gepresenteerd. Wilt u online door de catalogus bladeren klik dan hier.

Sinds 1995 levert IGM Trading motorkleding, helmen en accessoires. Als groothandel heeft het een uitgebreid dealer netwerk in de Benelux en Duitsland, daarnaast wordt er ook aan importeurs in diverse overige Europese landen geleverd.

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.