Film: Aanslag op Nederlandse motorrijder

Wie en waarom? Wij zijn op zoek…

Het filmpje dateert van 3 april, maar voor zover wij weten is er nog geen dader vastgesteld. Welke dader? Kijk het filmpje maar even; je ziet de bestuurder van een BMW K1600GTL bekvechten met een Fiat Stilo, waarna het stoplicht groen wordt. Beide bestuurders accelereren op hun eigen rijbaan, waarna de Fiat-bestuurder besluit om het stuur naar rechts te draaien. Bepaald niet als een waarschuwing, want auto en motorrijder raken elkaar wel degelijk en de motorrijder moet al z’n gewicht in de strijd gooien om de BMW overeind te houden.

Wij zijn erg benieuwd naar het hoe en waarom van deze actie, en willen graag in contact komen met de motorrijder. Het kenteken van de automobilist is in beeld en wij zouden graag helpen om aangifte te doen tegen de bestuurder van de Fiat. Weet jij meer? Mail ons op redactie@moto73.nl.
 

 

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.