TripTip up-to-date

Toeren dit weekend? Wij hebben een paar TripTips!

Iedere twee weken vind je in MOTO73 de TripTip en normaliter vind je die netjes terug op Motor.nl, maar door omstandigheden zijn ze verlaat. Onder de noemer ‘beter laat dan nooit’ zijn de TripTip nummer 11 en nummer 13 er nu alsnog. Precies op tijd voor wat belooft een heerlijk motorweekend te worden.

TripTip nummer 11:

Van het villa’s en kasteeltjes van ‘het Versailles van Antwerpen’ gaat de route over in het prachtige Voorkempen, waar heidevelden, duinen, vennen en bossen elkaar afwisselen. Het Nederlands gedeelte van de route lijkt hier weinig in te veranderen tot de Brabantse Wal dichterbij komt, richting het eindpunt in Gilze. 

GPS-bestand van TripTip nummer 11 downloaden doe je hier!

TripTip nummer 13:

De provincies Gelderland en Overijssel vloeien feilloos in elkaar over. Geniet van de gezellige toeristische dopen die er door elkaar verspreid liggen, het lijkt wel een paradijs. Je kunt er ontspannen toeren, wandelen, overnachten en lekker eten. Je kunt koekhappen in Deventer, een brok eten in Oude Molen of een ijsje likken in Assel, deze tocht geeft je bijna alles. 

GPS-bestand van TripTip nummer 13 downloaden doe je hier!

Voor alle MOTO73-TripTips verwijzen we je graag door naar de Motorroute-pagina, waar je al Tom Boudewijns’ vakkundig uitgezette routes – inclusief GPS-bestanden, uiteraard – terugvindt.

Foto: Tom Boudewijns

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.