Reünie bikesters

Van 2001 tot en met 2010 gingen motorrijdende dames met elkaar op stap. Die tijd herleeft april 2019.

Op vrijdag 12 tot en met zondag 14 april 2019 vindt het bikesters-reünieweekend voor motorrijdende dames plaats. Hoe meer motorrijdsters hoe leuker. Het evenement vindt plaats op vakantiepark en camping Stien-nboer te Haaksbergen. Daar zijn meerdere accommodaties te huur die deelnemers zelf moeten reserveren en betalen onder vermelding van bikestersreünie. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om met een eigen tentje te komen kamperen. Op zaterdag en zondag bestaat de mogelijkheid om gezamenlijk te ontbijten en de toerrit start rond half elf op zaterdag. Zaterdagavond is het tijd voor een gezellig samenzijn met muziek en drankjes.

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.