WR450F tunen met smartphone

Twintig jaar na de introductie van eerste viertakt WR-F komt Yamaha met de lichtste, slankste en snelste 450 op de proppen.

In twee decennia groeide de enduro van 400 naar de volle 450 cc. Bij het rijwielgedeelte en het motorblok speelde Yamaha heel nadrukkelijk leentjebuur bij de YZ450F-crosser. Het blok heeft de kenmerkende naar achter gekantelde cilinder, maar een speciaal voor de enduro gemaakt in- en uitlaatsysteem, koppeling, vijfbak, brandstofinspuiting en mapping. Daardoor is de trekkracht mooi gespreid over het gehele toerengebied. Als rijder heb je bovendien de beschikking over twee rijmodi. Dankzij ingebouwde Wifi kan de WR450F aan verschillende circuits worden aangepast met een smartphone en de communicatie regeleenheid (CCU) die in de optionele racekit zit.

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.