Intermot: Moto Guzzi V9 Bobber Sport

Guzzi stuurt de V9 Bobber naar de sportschool!

Wees eerlijk, een bobber is nooit bedoeld als een sportieve machine, maar als hij eruit ziet zoals de vandaag door Moto Guzzi gelanceerde V9 Bobber Sport, maken we graag een uitzondering. De nieuwe variant op de V9 Bobber krijgt een fikse make-over, en die staat hem goed.

Ten opzichte van de reguliere V9 Bobber springen vooral de dikke Öhlins-twinshocks in het oog, evenals de matzwarte uitlaten, de matte doch knallende oranje lakkleur, het andere zadel en de nog net wat dikkere banden.

Laten al die zaken nou de dingen zijn die het verschil maken ten opzichte van de reguliere V9 Bobber. Dat en een ander voorspatbord, een alu-koplampspoiler, rubbers om de voorvorken en een wat lagere koplamp unit.

Alles om de gebobte V9 uit Mandello del Lario nog even wat gaver te maken.

Foto: Moto Guzzi

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.