Video: GP-rijders als kotertjes

Race op minimotoren voor aanvang van de GP van Japan maakt het slechtste in deze speelse GP-coureurs los.

Er staat komend weekend heel wat op het spel in de MotoGP van Japan, maar dat zou je op basis van deze beelden van spelende GP-coureurs niet zeggen. Het echte werk staat voor zondag op de agenda, maar het speelkwartier vond gister plaats op het mini-baantje van de Twin Ring Motegi Circuit. De heren combineren het fanatisme van GP-rijders met de speelsheid van kleuters. Het levert hilarische beelden op. Oud-gediende Alvaro Bautisto toont zich van zijn meest atletische kant door staand op een mini-fietsje de finishlijn te passeren.

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.